Aprašymas
LABU – tyrės džiovinti skanėstai, sukurti bendradarbiaujant su Lietuvos mokslininkais, pritaikant inovatyviausias ir pažangiausias mokslines žinias, kas leidžia produkte išlaikyti maksimaliai maistinių medžiagų, skaidulų ir vitaminų. LABU skanėstai sukurti kiekvienam, besirūpinančiam savo kūnu ir gera nuotaika. Skanėstai puikiai tinka visiems, siekiantiems smaližiauti kokybiškiau, sportuojantiems ir aktyviai dirbantiems, taip pat žmonėms netoleruojantiems glitimo, veganams. Skubant visada galima gauti sveikos energijos iš LABU!
Produktai išsiskiria tuo, kad į juos patenka visa vaisių valgomoji dalis: sultys, minkštimas ir susmulkinta odelė, kurioje, priklausomai nuo žaliavos rūšies, yra nuo 30 iki 60 proc. žmogaus organizmui reikalingų biologiškai vertingų medžiagų (fenolinių medžiagų, vitaminų, ląstelienos, pektino ir kt.).
Džiovinimo metu iš vaisių vanduo yra pašalinamas, todėl visos medžiagos yra 4-5 kartų labiau sukoncentruojamos. Vaisiai sukoncentruoja ir cukrų, ir rūgštį, todėl džiovintų vaisių, uogų ir daržovių skonis yra labiau koncentruotas nei įprastai. Taip pat džiovintuose gaminiuose sukoncentruota daugiau vitaminų, maistinių skaidulų, fenolinių ir kitų svarbių mums vertingų medžiagų.
LABU – idealus užkandis bet kuriuo metu!
Kilmės šalis: Armėnija.
Supakuota Lietuvoje
Galiojimo laikas: 12 mėn.
Maistingumo deklaracija (100 g):
Energetinė vertė: 1092 kJ/261 kcal
Riebalai: 0,5 g, iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 0 g
Angliavandeniai: 63 g, iš kurių natūralus cukrus 53 g
Baltymai: 3 g
Skaidulinės medžiagos: 8 g
Druska: 0,01 g
Vitaminai (100 g):
E – 5,5 mg (45 % RPN), A – 292 mcg (37 % RPN), B3 – 3 mg (19 % RPN).
Mineralai (100 g):
K – 1162 mg (58 % RPN), Fe – 3 mg (21 % RPN), Ca – 55 mg (7 % RPN).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.