Tunabone Kamado Classic 23" L keramikinė kepsninė, pilka

Produkto kodas: 322783
0 (0 atsiliepimai)
649.00 €
749.00 €
Tunabone
Tunabone Kamado Classic – tai universali klasikinės formos kepsninė, pagaminta iš karščiui atsparios keramikos, spyruoklių sistema užtikrina patogų dangčio atsidarymą bei ilgaamžiškumą, tvirtos kojos pagamintos iš plieno ir užsifiksuojantys ratukai užtikrina stabilumą. Tunabone Kamado Classic kepsninė puikiai tinkama įvairių patiekalų gamybai, tinkama kepti tiek aukštoje, tiek žemoje temperatūroje.
 
Tunabone Kamado Classic kepsninės privalumas – tai gebėjimas išlaikyti ir paskirstyti karštį. Dėl puikių šilumos sulaikymo savybių aukštą temperatūrą galima pasiekti ir palaikyti tiksliai kontroliuojant oro srautą per viršutines ir apatines angas.
 
Priešistorė
 
Dar prieš 4000 metų archeologai atrado didelius molinius indus, kurie, manoma, buvo ankstyvieji „Kamado“ keraminės kepsninės pavyzdžiai. Per tūkstantmečius kepsninės tobulėjo: atsirado nuimamas dangtis, pridėtas skląstis geresniam kaitros valdymui, vietoje malkų pradėta naudoti medžio anglis.
 
Pavadinimas „Kamado“ yra kilęs iš japoniško žodžio, kuris reiškia „orkaitė“ arba „viryklė“. Japonijoje buvo naudojamas „Mushikamado“ - apvalus molinis puodas su nuimamu kupoliniu dangčiu, skirtas ryžiams garinti. Amerikiečiams perėmus pavadinimą, jis tapo bendriniu šio stiliaus keramines kepsnines apibūdinančiu terminu.
 
Testavimas ir kokybė
 
Iš kiekvienos partijos atsitiktiniu būdu parenkama kepsninė testavimui. Imituojama reali kepimo situacija, užkaitinama temperatūra iki 335C ir užpilama šalto vandens iš viršaus bei šaltu vandeniu užpildomas visas dubuo. Palaikoma 10 minučių, įsitikinama, kad kepsninė nesprogo ir neįtrūko ir tik tuomet patvirtinama tinkama kokybė.
 
Universalumas
 
Tunabone Kamado kepsninės yra itin universalios. Jose galima lengvai kepti picas, duoną, pyragus, kepti ant grotelių ar rūkyti gaminius, virti sriubas, troškinius ar kitus skystesnės konsistencijos patiekalus. Dėl puikių šilumos sulaikymo savybių aukštą temperatūrą galima pasiekti ir palaikyti tiksliai kontroliuojant oro srautą per viršutines ir apatines angas.
 
Aukšta temperatūra idealiai tinka greitai paruošiamiems mėsainiams ir dešrelėms, o esant žemai temperatūrai didesni patiekalai iškeps per ilgesnį laiką. Kepsninė tinkama kepti tiesioginėje kaitroje (šašlykai, steikai ir pan.) bei netiesioginėje kaitroje (didesniems patiekalams - viščiukas, kumpis ir pan. )
 
Kodėl gi nepabandžius į medžio anglį įmaišyti medienos drožlių arba pabandyti sumaišyti skirtingo skonio medžio drožles, kad mėsa būtų dar skanesnė. Skirtingų dydžių Tunabone kamado griliai atras savo vietą kiekvienos šeimos terasoje, sodyboje ar poilsiavietėje.
 
Techninės Tunabone Kamado grilio savybės:
 
  • Keraminė 23“ anglies kepsninė, skirta maisto ruošimui
  • Rekomenduojama šeimoms ar draugams 10-12 asmenų
  • Pažangus vientisas ir stabilus vidaus indėklas - ugniadėžė; akmenų grotelės, nerūdijančio plieno kepimo grotelės
  • Dviejų zonų kepimo sistema, du pusiniai deflektoriai
  • Viršutinis oro išleidimo dangtis tiksliam traukos reguliavimui
  • Apatinė oro padavimo anga geresniam oro padavimo reguliavimui
  • Svoris: 111 kg
  • Diametras Ø 59,5 cm
  • Kepimo zona: Ø 51,5 cm
  • Picos kepimo akmuo: Ø 38 cm
  • Su patogiais transportavimo ratukais
Komplektą sudaro:
 
  • Ugniadėžė, grotelės anglims, vientisos nerūdijančio plieno grotelės
  • Dviejų zonų kepimo sistema
  • Dviejų zonų karščio deflektorius
  • Akmuo picai kepti
  • Apsauginis grilio uždangalas
  • Šepetys grotelėms valyti
  • Pelenų valymo įrankis - žarsteklis
Dviejų zonų kepimo sistema (du pusiniai deflektoriai ir dviejų zonų kepimo grotelės). Tai revoliucinis daugiafunkcis, skirtingo aukščio grotelių dizainas, kuris tuo pat metu leidžia jums gaminti įvairius maisto produktus skirtingais stiliais bei esant skirtingoms temperatūroms. Sukurkite skirtingas karščio zonas kepsninėje su pusmėnulio formos deflektoriumi – novatoriškas dizainas, kuris iš dalies blokuoja tiesioginę kaitrą ir atvirą liepsną.
 
Picos kepimo akmuo tolygiam traškios picos, plokščios duonos ir kitų skanėstų kepimui.
 
Įrankis pelenams valyti. Kai kepsninė sudegins visas anglis ir atvės naudokite šį įrankį, kad pašalintumėte pelenus iš apačios.
 
Kepimo grotelių valymo šepetėlis. Jį galima naudoti, kai reikia greitai nuvalyti maisto likučius ar kitus nešvarumus nuo kepimo grotelių.
 
Apdangalas nuo lietaus. Kai kepsninė atvėsta ir yra nenaudojama, papildomai apsaugai uždenkite ją panaudodami apdangalą nuo lietaus.