Aprašymas
Herbavel Matcha Traditional:
- KILMĖ: Originali ekologiška Matcha iš Japonijos Aichi prefektūros
- AUGINIMAS: Dviejų etapų arbatos krūmų auginimas šešėlyje prieš derliaus nuėmimą
- MALIMAS: Sumalta tradiciniuose granito akmens malūnuose
- SKONIS: Išskirtinis skonis su aromatingu, šiek tiek karčiu poskoniu
- PARUOŠIMAS: Idealiai tinka aukštos kokybės gėrimams ir desertams, ceremonijai
Herbavel Matcha Klasės:
Klasė | Derlius | Geriausiai tinka |
---|---|---|
Premium | 1 | Ceremonija |
Traditional | 1 | Aukštos kokybės gėrimams ir desertams, ceremonijai |
Daily | 2-3 | Kasdieniam vartojimui |
Culinary | 3-4 | Maisto gaminimui |
Matcha auginamas šešėlyje:
20-30 dienų prieš derliaus nuėmimą arbatos laukai padengiami juodu tinkleliu. Tai unikalus auginimo procesas, dėl kurio Matcha yra maistingesnė nei bet kuri kita arbata. Uždengus arbatžolių lapus, jie tampa plonesni, minkštesni ir ryškesnės spalvos, todėl susidaro daugiau chlorofilo ir amino rūgščių.
Matcha vertinama, nes:
Matcha yra labai maistinga, joje yra itin daug chlorofilo ir amino rūgščių (ypač L-teanino), susidarančių dėl specialaus auginimo būdo.
Rinkdamiesi Matcha suvartojate visą arbatos lapą, todėl organizmas įsisavina visas Matcha arbatoje esančias maistingąsias medžiagas. Vartojant įprastą užpilamą arbatą organizmas įsisavina tik iki 10%-20% medžiagų, nes dauguma jų netirpsta.
Žaliasis kofeinas:
Dėl kofeino ir taninų sąveikos, organizmas žaliąjį kofeiną absorbuoja palaipsniui. Žaliasis kofeinas švelniai stimuliuoja skrandį ir tinka žmonėms, kuriems kavoje esantis įprastas kofeinas sukelia nerimą.
* Paprastai kavoje yra apie 96 mg kofeino viename 240 ml puodelyje, o Matcha – 19–44 mg / grame – tai yra 38–88 mg viename 80 ml puodelyje, jei paruošta standartiniu būdu.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.